BejelentésDemetrius oldala
Mindenféle rám jellemzőt itt megtalálsz

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Valami közelít?

Kíszivárgot hirek szerint három ismeretlen a bolygónk felé közelitő tárgyat vett észre a NASA.A tárgyak túl szabályosan repülnek ahhoz hogy meteorok vagy kisbolygók legyenek.Jelenlegi sebességükkel kb egy év múlva érnek ide.A hivatal szokás szerint cáfolta a hírt és tagadnak mindent..Szerintük nics veszély.Nos ez hamarosan kiderül..

tovább >>


A Mardi Gras

New Orleans világhirű karneválja a Mardi Gras.A város fekete,kreol,és francia lakosai hatalmas bulival ünneplik a a tél és a farsangi időszak végét.A jeles napon a város utcáin hömpölyög a tömeg.A forgatag fő utvonala a Canal street.Folyamatosan szól a jazz ,a blues.

tovább >>


Érdekes koporsók

Ghánában néhány törzsnél egészen érdekes temetési szokások vannak divatban.Az elhunytat speciális a szakmájára jellemző alakú koporsóban temetik el.Igy fordulhat elő,hogy egy egykori halász egy jókora halban,egy kereskedő egy nagy pénztárcában egy focista pedig egy focicipő alakú koporsóban alussza örök álmát.

tovább >>


A hobbit

Megint szünetel A gyűrűk ura előzményeit feldolgozó film A hobbit forgatása.Töbszöri csúszás és halogatás után végül Peter Jackson rendezheti a kétrészesre tervezet történetetVagyis most épp nem hiszen anyira beteg lett a híres direktor ,hogy a film forgatását átmenetileg felfüggesztették..
SZIASZTOK,EZEN AZ OLDALON BEMUTATOK NÉHÁNY DOLGOT AMIT KEDVELEK.jÓ NÉZEGETÉST "Három út vezet a bölcsességhez,a legkönnyebb az utazás,a legnemesebb a meditáció,és a legkeserübb a tapasztalatszerzés.. /nagy/big_profile.jpg border=0>
Üzenetküldés
Örülök hogy benéztetek.Kérlek írjatok és írjatok kritikát :)

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Szavazás


Linkek
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!